Shame on me

Jeg har jo hvert så opptatt av kostyme at jeg ikke har skrevet et ordentlig innlegg på lenge (;´Д`)
I'm sorry guys !

Så her er et innlegg som jeg skal prøve å ikke nevne Ulv- NEI (。-_-。)

Jaa, så jeg stresser litt ! Jeg skal liksom få besøk av 2 folk som reiser hjem til Oslo igjen i dag, også trodde jeg de ringte på sånn istad når jeg bare lå i senga og sånn, så jeg sprinta opp og kledde på meg og løp ned, men så viste det seg å kun være avis gutten.. ( ̄ヘ ̄) Så jeg stressa sånn for ikke no! MEN så måtte jeg stresse alikevel da, fordi pappa trengte hjelp, jeg måtte lage meg mat og jeg må strikke teite prøvelapper ferdig til tirsdag (-。-; It's so boring!
Altså, er det noe jeg hater, så må det være strikking. Så nå sitter jeg å spiser pai og venter på oslo folka mens jeg strikker for harde livet altså. ( ̄ヘ ̄) fuh.

Høre på !

Pulten min har blitt et verksted, men pc'en kan fortsatt bli stappa inn til å stå der ~ Så nå hører jeg på Celtic for å roe nervene mine i tillegg til fontena mi som lager deilige vannlyder ~ It's starting to get good now (。-w-。)

Jeg fikk forresten den søte dagboka mi for noen dager siden :o Just for those who care. (。-w-。) Nå må jeg virkelig jobbe med norsk presentasjonen min også kom jeg på O_O'' Jeg skal framføre til torsdag, oh noes! Jeg har kinda ikke begynt i det hele tatt ;__; Hvorfor må jeg alltid vente til siste slutt når alt hoper seg opp?! D:

grgrgmgr.. Dette skulle hvert nyttårsforsettet mitt >> Vi gjør det til det sier vi!
-ser på talerknen sin- danm.. jeg har fortsatt et pai stykke igjen + en kvart igjen av den jeg spiser på.. Og jeg er mett allerede . o .  whyyyy.. (;´Д`) Men ja kremt.

Jeg har funnet ut mitt neste cosplay etter fursuiten, og jeg tror jeg har funnet en hjemmeside som kanskje kan hjelpe meg å få drømme stilen min.. [innen for klær] Dere vet nok ikke dette, vel noen gjør, men... gah! Uansett! Min drømmestil har hvert å ha en middelaldersk klesstil helt siden jeg gikk på barneskolen og så Ringenes Herre, og jeg har prøvd å finne de riktige klærne i mange år nå! Men jeg finner ikke sånne klær noen steder overhodet. Så om dere har noen tips så si gjerne ifra! Ebay har for en gangs skyld ingenting.... Bortsett fra vakre dolker, kniver, piler og buer .. og og skjold, rustninger og -   Nei nå må jeg stoppe. (-。-;

Dere skjønner pointet! Uansett.

Q: Hvordan var deres helg?

Q: Har dere en skjult drømmestil dere ikke har turt å komme ut med? [jeg gjorde det nå ~]

Q: Liker dere pai?

- Zuku.

8 Sakura leaf

Ray

15.jan.2012 kl.15:44

I helgen har jeg ikke gjort stort, bare slappet av på pcen med deg :3 <3 Umh.. drømme stil.. Jeg er så usikker.. Jeg er VELDIG fan a visual kei.. Men jeg kler det ikke -klø seg i hodet- Jeg tror det er drømmestilen min o.o OH! PIRATSTIL! det er noe jeg elsker -w- Og middelaldersk stil.. I'm not sure.. Drømmestilen min er vannskelig å velge TToTT'' Lykke til med skolearbeidet vertfall <3 *nusse* :3

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

15.jan.2012 kl.16:05

Ray: Tusen Takk vennen <3 Hehe, ja blitt mye skyping. Lol, du hadde kledd middelaldersk møy stil, eller noe fra renesansetiden ;3 Når vi flytter sammen vil vi bli kjent som det sære parret som lever i middelalderen xD Jeg elsker deg <3 *kysse tilbake* ;3 ~

Ero-koneko

15.jan.2012 kl.17:01

helga har bare vert hosting og ligge på sofa. så ja. Drømme stil, jo det er jo mange stiler eg ikkje har fått prøvd eller ikkje kler så godt, lolita, visual kei. menne steampunk er det eg bare sikler etter for øyeblikket. Men akkurat no prøver eg bare å få i hop ein autentisk "male" garderobe.

nomnomnom pai

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

15.jan.2012 kl.17:39

Ero-Koneko: Uff da.. Steampunk ja! Det blir mange utgifter på ilbehør og klær hvertfall :P Skal man gjøre en stil, gjør man den ordentlig! Skjønner skjønner, håper du får stilen så jeg kan se det!

Misa

16.jan.2012 kl.08:48

haha, sånn stil er jo drit nice<3

jeg hakke akkurat noen drømme stil, bare går som det passer meg c': for det meste hvertfall o_o

Ja, jeg likååår paaaiii<3

~Misa/Thea

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

16.jan.2012 kl.18:25

MisaMisa: Yay ~ It's accepted <3 Haha xD Paaai ~

Sunniva

21.jan.2012 kl.09:31

Jeg are lurer på en ting, hvor har du fått tak i utstyret du brukte/bruker i kostymet? ^^ Har sykt lyst å lage selv, men når det gjelder utstyr, så vet jeg ikke hvor jeg kan få tak i ;)

Jeg tror drømmestilen min er litt blanding av scene og lolita. Men jeg adde aldri passet det, + i en liten by så er det vanskelig å skille seg ut :/ Gleder meg til å se det ferdige resultatet c:

Kazuki-chan

22.jan.2012 kl.14:09

Sunniva: Hehe, jeg har funnet utstyret mitt på mange steder. Mest lokalbutikker som Industrisøm, sportsbutikken, Stoff og Stil etc. Det finnes masse tutorials på nettet, men jeg kan jo si noe av det du kan finne enkelte steder. :P

Du kan finne materiale til å lage tenner og klør på de fleste hobbybutikker. Let etter noe som kalles, Cernit. Du kan finne pels og stoff på Stoff & Stil eller sikkert andre butikker. Om du sliter kan du alltids kjøpe tepper fra Jysk? Hehe. Du kan finne skumgummi på Industri søm eller der de selger madrasser.

Håper du får laga din!

☆ ~ Beloved Zuku-sama:

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

17, Arendal

Hold on to your bow and arrows. You never know when you might just need them.

Kategorier

hits