Assassin's Creed IIII Revelations

Omg Do Want! D:

Men nå har jeg nettop kjøpt Skyrim ;o; <3 Jeg får bare ta å surre litt mere rundt og bare.. gå tregt igjennom spillet selvom jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg kommer til å slite med ikke å runde det x.x'

Men hvertfall. Jeg får ønske meg AC IIII Revelations til jul >o<  Det er jo ikke så.. altfor lenge til ._.'' Fny! Jo det er det D: Men jeg må holde ut. <o< Men nå skal jeg vekk fra skjermen fordi jeg er litt syk og jeg har vondt i hodet.. (Nei ikke pga spilling =o= Har omtrent ikke spilt i dag.. Bare 1 time elns ;o;)

Kos dere med trailer til AC Revelations!

Q: Har dere ventet på AC 4? o3o

Q: Har dere kjøpt det?

Q: Liker dere AC?

 

- Kazuki-Chan.

4 Sakura leaf

Sunniva

15.nov.2011 kl.19:44

HAR ventet dødslenge på Revelations .___. får det i posten de nærmeste dagene *ww* <3 Og jeg elsker Assassins creed, fra den første gangen jeg så broren min spille det ;)

kisetsu ☆⌒(>。≪)

15.nov.2011 kl.20:01

Aww.. nice...nope men har lyst =)

Riegsa

15.nov.2011 kl.20:34

Taham. Må bare disse litt. Først og fremst finnes det ikke noe tall som skrives IIII, etter III kommer IV. Og for det andre så regnes vel strengt tatt Revelations som AC III og ikke IV.
Q: Har dere ventet på AC 4(3)? o3o
A: Nei, ikke egentlig. Haster ikke, er mye annet å spille også.
Q: Har dere kjøpt det?
A: Niks
Q: Liker dere AC?
A: Jepp. Liker serien, men syntes den blir litt gjentagende, noe som også anmeldelser viser til ettersom spillene har fått dårligere kritikk etter hvert spill. Med det sier jeg ikke at spillene er dårlig. Men imo er fire spill nok, ikke vits å dra suksessen videre uten noen særlig framgang.

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

15.nov.2011 kl.21:40

Sunniva: OMG I'm so jalous naow D: Jeg å C: bare at jeg så kjæresten til morra til x'en min spille det....XD

Kisetsu: Awezum.

Riegsa: Jammen pft. Gjør ikke noe ~ Mulig, men siden det er det fjerne AC spillet som kommer ut ser jeg på det som en firer. xD uh ~ True enough. Personlig elsker jeg AC og jeg syns det er gøy å bare spille det xD Nye baner, nye muligheter! o3o

☆ ~ Beloved Zuku-sama:

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

17, Arendal

Hold on to your bow and arrows. You never know when you might just need them.

Kategorier

hits