God morgen c:

God morgen alle søte pusene!

Vi startet på skolen kl. 10.00 i dag fordi vi alltid gjør det o3o hoho ~ Også har vi fått liste med hva vi skal gjøre i dag xD Vi måmale ferdig seilet (og det er jeg ferdig med) også skal vi gjøre ferdig dokumentasjonen til håndvever- faget men det er jeg også ferdig med! xD Så da blir det å gjøre ferdig toveproduktet mitt som er en chibi brødskive, dokumentere ferdig t-skjorta som jeg ikke har begynt på lol og legge inn lærerplanen min i Fronter + legge dokumentasjonen til fargeanalysen i permen (som jeg faktisk ikke har her --, Alle permene mine er hjemme xD)

I hvertfall ~ Jeg har fått helt dilla på den finefine sangen som spilles i bakrunnen på "Zack Fair's death" FFFFU verdens værste scene ever i spillhistorien T___T syns jeg da :c  trist.. v.v; Har fått dilla på Zack Fair igjen though så han er med i Roleplayet igjen. He rised from the dead! :3<3Why does the Final Fantasy guys be animated and still be so hot?
>o<

 

- Kazuki-chan.

4 Sakura leaf

Harumi Yamasaki

24.okt.2011 kl.10:27

Må si du har fått dilla på å blogge nå XD men men, liker :3

Uuu, du må ta bilde av alt du lager C:

Og Fronter: bruker jeg også på universitetet 8D

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

24.okt.2011 kl.10:41

Harumi Yamasaki: Hohoho ja ~ xD Jeg må bli flinkere vettu! xD Den er grei :3 Kan ta bilde etterpå å legge ut i innlegg seinere ^^ Hihi skal bli flinkere! xD Oh~ lol >w<

Ray

24.okt.2011 kl.23:01

Zaaack :3 <3 han er så søt :c <3

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

25.okt.2011 kl.12:29

Ray: nei nei nei! D: Han er ikke søt, han er HEIT <3

☆ ~ Beloved Zuku-sama:

Fenris. ( ̄∀ ̄)ゞ

17, Arendal

Hold on to your bow and arrows. You never know when you might just need them.

Kategorier

hits